Работно време Цени ВАРНА  Промоции ...

Солна стая Варна

Солна стая Варна е разположена в самия център на града, в близост до Градска болница и поликлиника, Български пощи, Дом на народния флот, Детски училища и градини. На улицата, където се намира Театър „Българан“, Вокално студио „ДА“, в сградата на Бизнес Център „Роял“ – ул.Бр.Шкорпил 26.

Това му разположение го прави лесно и достъпно място. В близост са централните автобусни спирки на града и централната алея за разходки.

 

Какво точно представлява солната стая.

Солните стаи се предлагат в различни размери, като се започне от такава за един човек (2-3 м2) до десетместна стая (осемнадесет квадратни метра). Възможно е и изграждането на много големи стаи, в които едновременно могат да се поберат до 30 клиента. Стените, тавана и пода на помещението за халотерапия са покрити със сол. Тази сол е суха и е около 1-15 см в дълбочина. За тази цел е необходимо 1000-5000 кг чиста, бяла, каменна, морска сол – NaCl.

В солната стая, пациентите се намират при следните условия:

  • Влажност – 40-60%

  • Температура – 20-24°C

  • Аерозол концентрацията – 0,2-15 мг / м3

Обикновено, сесията в солната стая трае около 20-40 минути. Това се повтаря всеки ден за 10 – 25 дни. Също така е изключително препоръчително да се повтаря лечението 2-3 пъти в годината.  Стаите за сол могат да бъдат:

  • Стационарни

  • Солни кабини (разглобяеми)

  • Солни капсули

Къде се намираме:

 

Солна стая Варна е в самия център на града:

гр.Варна, 9000, ул. Братя Шкорпил 26А, партер

в сградата на Бизнес Център „Роял“ (срещу Театър „Българан“)

 С предварително записване на телефон: 089 55 00 666